‘7’den 70’e Resim Sergisi’ne yoğun ilgi

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ /Aydın, 

‘7’den 70’e Resim Sergisi’ne yoğun ilgi

Nazilli'de yağlı boya ‘7’den 70’e Resim Sergisi’ne Nazilli’nın sanatsever halkından yoğun ilgi. Nazilli Belediyesinin himayelerinde ve tanınmış sanatçı ve Resim öğretmenlerinden olan Seher Altınok’un 7 yaşından 80 yaşına kadar Resim Kursu öğrencileri tarafından hazırlanan Yağlı Boya Resim Sergisi düzenlenen törenle Nazilli halkının ve sanatseverlerin ziyaretine açıldı. 

 

8 küçük 7 yaşında öğrenci ve 25 büyük resim Kursu öğrencileri tarafından hazırlanan 200 yağlı boya Yağlı Boya Resim Sergisi, Lütfi Selek Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda düzenlenen törenle sanatseverlerin ziyaretine açıldı. 

200 yağlı boya eserin sergilendiği ve ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği yağlı boya resim sergisinin açılışı Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik tarafından açıldı. 

Başkan Dr. Ertuğrul Tetik, “Ben sizlere söz vermiştim. Ama bunu yerine getiremedim. Bugünden itibaren tekrar verdiğim sözümü yineliyorum. Artık Belediyemizin hizmetlerine dönmeye başlıyorum. Burada sergilenen tüm kıymetli eserlerimizin değerlenmesi için çaba harcayacağım. Burada kurs ve eğitim gören kursuyerlerimizin daha iyi bir ortamda çalışmalarını sağlayacağım” dedi. 

Başkan Dr. Ertuğrul Tetik konuşmasını sürdürerek. “Öncelikle kıymetli hocamız Seher Altınok’a, kursiyerlerimize ve sanatçı dostlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Burada emeğin güzelliğini bir kez daha gördük. Her biri birbirinden değerli eserleri tüm sanatseverlerin gelip ziyaret etmelerini istiyoruz” diye konuştu. 

İlgiyle karşılanan 27.05.2024 günü açılan sergi, 6 Hazıran Perşembe gününe kadar açık kalacak