Alara Nazilli'nin gururu oldu

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ /Aydın

Nazilli ilçesinde Alara Yılmaz LGS’de 500 tam puan alarak Devlet Okullarının içerisinde Türkiye birincisi olarak Nazilli ilçesinin gururu oldu. 

Nazilli ilçesinde bulunan Beşeylül Ortaokulu öğrencisi Alara Yılmaz, girdiği LGS. Sınavlarında 500 tam puan alarak Türkiye birinci oldu. 

Alara Yılmaz, Aydın il genelinde bulunan Devlet okullarından çıkan ve Türkiye birincisi olma başarısı göstererek Nazilli ilçesine ve Aydın iline büyük gurur yaşattı. 

Liselere Geçiş Sınavı (LGS) açıklanan sonuçlarına göre, Türkiye genelinden 352 kişi birinci olma başarısı gösterdiler. Aydın il genelinden Özel Uğur Okulları öğrencisi Rüya Kitapçıoğlu 500 tam puan alarak birinciler arasına girerken 

Aydın’daki resmi Devlet okulları içerisinden çıkan tek birinci ise Nazilli ilçesinden çıktı. 

Nazilli ilçesinin en köklü ve en eski okullarından olan Beşeylül Ortaokulu öğrencisi Alara Yılmaz 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olarak Nazilli ilçesinin gururu oldu. 

Nazilli Beşeylül Ortaokulu’nun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Türkiye birincisi olarak bizlere büyük bir gurur, onur ve mutluluk yaşatan öğrencimiz Alara Yılmaz’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Şansı bol, bahtı açık olsun” denildi.