Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Toros Erokspor Galibiyetini Değerlendirdi

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ (Aydın)

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Toros Erokspor Galibiyetini değerlendirdi 

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Eşin Group Nazilli Belediyespor’un Teknik Direktörü Mesut Toros kendi sahalarında Esenler Erokspor karşısında aldıkları galibiyeti değerlendirdi. Çok mutluyuz görevlerini yapan tüm oyuncularımı kutluyorum.   

Eşin Group Nazilli Belediyespor’un ligin 25. Haftasında evinde Esenler Erokspor’u ağırladığı maçın ardından Teknik Direktör Mesut Toros alınan galibiyeti değerlendirdi. Toros, oyuncularının mücadelesine dikkat çekerek, “Oyuncularım bu zorlu karşılaşmada saha içinde çok savaştılar, kazanmayı çok istediler ve de başardılar. Tüm oyuncularımı yürekten kutluyorum” dedi.

Eşin Group Nazilli Belediyespor ligin 25. Haftasında evinde grubun güçlü ekiplerinden Esenler Erokspor’u ağırladı. Siyah İnciler zorlandığı karşılamaşdan Alim’in 2, Bertuğ’un 1 golüyle sahadan 3-2’lik galibiyetle ayrıldı. Maçın ardından alınan zorlu 3 puanı değerlendiren Siyah Beyazlıların Teknik Patronu Mesut Toros oyuncularının verdiği mücadeleye dikkat çekti.

 

Teknik Direktör Mesut Toros, ‘Oyuncularım zorlu mücadelede saha da çok savaştılar, çok istediler ve kazandılar’

 

Teknik Direktör Mesut Toros, yaptığı açıklamada, “Kaldığımız yerden devam ediyoruz diye düşünüyoruz. Lige tüm ülkemizi yasa boğan deprem felaketinden dolayı ara verilmişti. Sevincimizi hala yaşayamıyoruz ama bu da bizim işimiz. 

Hayat devam ediyor. İnsanların da buna ihtiyacı var. Bu şehrinde, tüm ülkenin de ihtiyacı var. Çok güçlü, kendi sahamızda çok iyi bir ekiple oynadık. Doğru oyunla doğru analizle ilk yarı istediğimiz pozisyonları ve gölleri bulduk. Oyuncularım inanılmaz düzeyde mücadele ettiler. Çok savaştılar, çok istediler. Maçı da kazandık. Bunun içinde tüm oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi.