Özgür Özel: "Önümüzdeki Pazar Bir Dönem Kapanacak Bir Dönem Açılacak"

Özgür Özel: "Önümüzdeki Pazar Bir Dönem Kapanacak Bir Dönem Açılacak"

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Nazilli’den Cumhur İttifakı’na sert çıkışlarda bulundu

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Aydın’ın Nazilli'de seçmenlerle buluştu. Cumhur İttifakı’nı sert sözlerle eleştiren Özel’e, Aydın Milletvekilleri Hüseyin Yıldız ve Evrim Karakoz, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Millet İttifakı ortaklarının il ve ilçe başkanları ile partililer eşlik etti.

Nazilli İstasyon Meydanına gelen Özgür Özel, burada otobüsün üzerine çıkarak vatandaşlara hitap etti.

Nazilli İstasyon Meydanı’nda vatandaşlara seslenen Özel, 28 Mayıs günü yapılacak seçimin bir referandum niteliğinde olduğunu vurguladı. Seçim vaatlerini sıralayan Özel, “Gençlerin yüzü gülsün istiyorsan, asgari ücret temel ücret olmasın diyorsan, esnaf olarak iflasa sürüklenmek istemiyorsan, çiftçi olarak verilen sözler tutulsun ve tarım kredi dahil bütün kredi borçları silinsin, gübreye, tohuma yüzde 50 destek verilsin, mazot ÖTV’siz, KDV’siz olsun diyorsan aday, Kılıçdaroğlu. Yok aynı düzen devam etsin diyorsan o zaman Recep Tayyip Erdoğan.

Şimdi Nazilli’den bir örnek gösterelim. Benim hemşerimdir, 22 yıl önce Nazilli’ye gelmiş, Aydın’a da gitmiş. Bülent Arınç, bu meydanlarda ÖTV’siz KDV’siz kırmızı mazot sözü vermiş. Verdi mi? Peki bu mazotu dağıttı mı? Size vermedi, birilerine dağıttı. Bir dönem kapanıp bir dönem açılacak diyoruz ya sadece bu örnek üzerinden siz eğer Kılıçdaroğlu’na oy verip Erdoğan’ı emekli ederseniz, bakan evlatlarının dönemi bitecek, vatan evlatlarının dönemi başlayacak.

 

Bizim için dediler ki bunlar gelirse Abdullah Öcalan’ı serbest bırakacak, şimdi Nazilli bu sözü söyleyene söyle, Kemal Kılıçdaroğlu’nun vekili Özgür Özel geldi, mikrofonu eline aldı, hepsi birden karşımızdaydı mikrofonu böyle vurdu ve dedi ki “Abdullah Öcalan’ı serbest bırakmaya aklından geçiren şerefsizdir, namussuzdur.” diye konuştu.