Nazilli'de dev Sağlık Kompleksi açılışa hazırlanıyor

Bahattin ALBAYRAK / Nazilli / AYDIN 

 

Nazilli'de dev Sağlık Kompleksi açılışa hazırlanıyor

 

Nazilli'de eski SSK Hastanesinin yıkılmasının ardından bulunduğu alana inşa edilmekte olan dev Sağlık Kompleksi açılışa hazırlanıyor.

 

Binanın yapımı tamamlanan tesisin yollarının yapımı da Nazilli Belediyesine bağlı ekiplerce yapılırken. Ana cadde 5 Eylül Caddesi de Aydın Büyükşehir Belediyesi ekiplerince sıcak asfalt ile asfaltlaması yapıldı. 

 

 Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Nazilli İlçesinde Cumhuriyet Mahallesinde yapımı tamamlanan önümüzdeki günlerde sağlık hizmetine açılması planlanan 11 bin metrekarelik kapalı alanda vatandaşlarımıza hizmet verecek olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Sağlıklı Hayat Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun içinde bulunduğu Sağlık Kompleksi’nde incelemelerde bulunarak inşaatı yapmakta olan yüklenici firma ilgililerinden son durum ile ilgili olarak bilgiler aldı. 

 

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri, Destek Hizmetleri Başkanı ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı, Nazilli İlçe Sağlık Müdürü ve Nazilli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi ile birlikte çalışmaları inceleyen İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul firma yetkililerinden bilgiler aldı. 

 

Aydın İl Sağlık Müdürü Sağlık kompleksine yeni alınan tıbbi cihaz, cerrahi ekipmanlar ve mefruşatlarla ilgili bilgi alan İl Sağlık Müdürü, Nazilli ilçesinde hızlı bir şekilde yapımı devam eden Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Sağlıklı Hayat Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun ivedilikle hizmete açılması için tüm çalışmaların yakinen takip edildiğini ve kısa süre içerisinde aktif olarak hizmet vermeye başlayacağını belirterek, “Nazilli ilçemize önemli katkılarda bulunacak olan sağlık kompleksi vatandaşlarımıza daha kaliteli ve konforlu şartlarda sağlık hizmeti sunulmasını sağlayacaktır. Şimdiden tüm Nazilli’de yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun inşallah” dedi.