Aydın Büyükşehir'den Nazilli'de aşure hayrı

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ /Aydın

Nazilli ilçesinde Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazilli ilçesinde uzun çarşı bölgesinde Aşure ayı nedeni ile vatandaşlara aşure ikramında bulundu. 

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Muharrem ayının gelmesiyle birlikte her yıl geleneksel olarak yaptığı aşure ikramlarını, bu yıl da sürdürüyor. Binlerce vatandaşa yapılan aşure ikramı; Aydın’ın Nazilli ilçesinde iş dünyasının bulunduğu Uzun Çarşı girişinde gerçekleştirildi. 

Nazilli Uzun Çarşı'da kurulan Aydın Büyükşehir Belediyesi standında yapılan aşure ikramında yaklaşık 6 bin vatandaşa AYBA ekipleri tarafından aşure dağıtıldı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Muharrem ayının bolluk, bereket, dostluk ve huzur getirmesi temennisinde bulundu. 

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği aşure hayrında çadırlar önünde uzuk kuyruklar oluştu. Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik ve CHP Nazilli İlçe Başkanı Sema Aslıhan Ökmen’in de katıldığı aşure dağıtımı, yaklaşık 1 saat sürdü.

Nazilli, ilçesinde yapılan aşure hayrı nedeniyle vatandaşlar, gelenekleri yaşatmaya devam ettiği için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Muharrem ayının bolluk, bereket, dostluk ve huzur getirmesini temenni etti.