Nazilli Polisi suça geçit vermiyor

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ /Aydın

Nazilli ilçesinde polisi, yaptığı başarılı çalışmalar sonrasında ülkenin değişik 30 farklı illerinden gerçekleştirdiği hırsızlık olaylarından toplam 122 suç kaydı bulunan 28 yaşındaki kadını 20 saat süre ile izleyerek takip ettikten sonra düzenlediği operasyon sonucunda bugün sabaha karşı Muammer Aksoy Mahallesinde yakalamayı başardı. 

 Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler kentteki suçlu ve suçlulara karşı mücadelelerine devam ediyorlar.

İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri hakkında hırsızlıktan 122 suç kaydı bulunan bayan bir şahsı yakalamayı başardılar. 

Asayiş ekiplerinin sistemine aranan şahıs olarak düşen 28 yaşındaki E.G isimli suç makinasını yakalamak için kolları sıvayan ekipler operasyon düğmesine basarak tam tamına 20 saat kesintisiz bir takip gerçekleştirmelerinin ardından Muammer Aksoy Mahallesinde kaldığı yerde yakalamayı başararak şahsı gözaltına aldılar. Ülke genelinde 30 farklı illerde hırsızlık olaylarına karışan ve hakkında 122 hırsızlık ile ilgili olarak suç dosyası bulunan E.G. isimli şahsın sorgulama işlemlerinin devam ettiği, Adliyeye sevkinin sağlanacağı öğrenildi.