Nazilli Belediyesi'nden yoğun bayram hazırlığı

Nazilli Belediyesi'nden yoğun bayram hazırlığı

 

Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri kentin 5 ayrı noktasında ot biçme, budama ve kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştiriyor. 

 

Sabah erken saatlerde İsabeyli Yeşildere Sosyal Etkinlik Alanı ve Kapalı Pazar Yerinde temizlik yapan ekipler, vatandaşların yoğun olarak kullandığı sokaklarda ise yabani otları biçerek yaya trafiğine hazır hale getirdi. 

 

Arslanlı Kapalı Pazar Yeri'nde ise rögar içleri başta olmak üzere tüm alan detaylı olarak temizlenerek Kurban Bayramı'na hazır hale getirildi. 

 

Nazilli Belediyesi sorumluluk sahası içerisindeki tüm noktaların bayram öncesinde vatandaşların kullanımına hazır hale getirileceğini kaydeden Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik; "Öncelikle, halkımız için gece gündüz demeden çalışan, artan sıcaklıklara rağmen sahada faaliyetlerini sürdüren tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum. Bayram öncesinde yoğun bir hazırlığa girdik. Hem mezarlıklarımız, hem sosyal alanlarımız hem de sokaklarımız ekiplerimizin faaliyetleriyle temiz bir görünüme kavuşturuldu. Bayram sonrasında da çalışmalarımız devam edecek" dedi.