Nazilli polisi suçlulara göz açtırmıyor

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ /Aydın

Nazilli ilçesinde polis ekipleri yakalanamayan ve sürekli kaçan suçlulara göz açtırmıyorlar. Nazilli ilçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler kesinleşmiş hapis cezaları bulunan ve sürekli olarak güvenlik güçlerinden kaçarak yaşayan şahısları takip ederek düzenledikleri operasyonlar sonucunda yakalayarak adalete teslim ediyorlar. Kesinleşmiş hapis cezaları bulunan ve sürekli kaçan 2 aranan şahıs yakalanarak tutuklanıp ceza evine teslim edildiler.  

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayış Büro Amirliği ekipleri ilçenin daha güvenli olması için çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyorlar. 

Son olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri 9 Aylık bir teknik takip sonucunda bugün 8 saatlik bir çalışma ile Silahlı yağma ve Birden fazla kişi ile birlikte suç örgütü kurmak Suçlarından toplam 40 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan K.Sevici (55) isimli şahsı Pınarbaşı mahallesinde kovalamaca sonucu yakalamayı başardılar. 

Yakalanan şahıs sorgulama sonrasında getirildiği Nazilli Adliyesinde çıkarıldığı Mahkemece tutuklanarak Nazilli E Tipi Kapalı Ceza ve Tutuk Evine gönderildi. 

Yine Yeşil Mahallede bir ikamette saklandığı bilgisini edinen ve çeşitli hırsızlık suçlarından toplamda 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan E.Namlı (35) isimli şahıs da polis ekiplerince düzenlenen operasyon sonrasında yakalandı. yakalanan şahıs sorgulama sonrasında sevk edildiği Nazilli Adliyesinde çıkarıldığı Mahkemece tutuklanarak Nazilli E Tipi Kapalı Ceza ve tutuk evine gönderildi. 

 Aranan ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve sürekli kaçan şahıslara yönelik operasyonların devam edeceği öğrenildi.