Gelişigüzel atılan molozlar Belediye ekipleri tarafından temizlendi

Gündem 29.01.2023 - 13:03, Güncelleme: 29.01.2023 - 13:03
 

Gelişigüzel atılan molozlar Belediye ekipleri tarafından temizlendi

Gelişigüzel atılan molozlar Belediye ekipleri tarafından temizlendi
Bahattin ALBAYRAK / DİDİM / (Aydın) AYDIN’ın turizm merkezlerinden olan Didim ilçesinde Belediye ekiplerince gelişigüzel dökülen moloz temizleme çalışmaları yapıldı.  Didim Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, 75. Yıl Sanayi sitesi ile Dolunay caddesi arasından yer alan boş alanlara atılan ve dökülen molozları temizleme çalışmaları yapılıyor.  Gelecek nesillere daha temiz bir kent bırakmak amacıyla faaliyetlerini sürdüren Didim Belediyesi ekipleri, kentte boş alanlara dökülen ve bırakılan molozları temizleme çalışmaları başlattılar. Temizleme çalışmaları sürüyor.  Didim Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, 75. Yıl Sanayi Sitesi ve Dolunay Caddesi üzerinde boş araziye atılan molozlar temizlenme çalışmalarına başlandı. Belediye ekiplerince başlatılan çalışmalar devam ediyor.  Didim Belediyesi’ne ait iş makineleri ve kepçeler yardımıyla toplanan tonlarca atık moloz kamyonlara yüklenerek katı atık depolama merkezine gönderiliyor.  Didim ilçesinde Belediye ekiplerince başlatılan moloz temizleme çalışmaları hakkında bilgi veren Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Aydın’ımızın turizm merkezlerinden olan ilçemiz genelinde temizlik ve hijyen konusunda çalışmalarımızı taviz vermeden sürdürüyoruz.  İlçemizde sağlıksız ve kötü bir görünüme sebep olan molozlarımızı kaldırmak için belediye ekiplerimizce çalışma başlattık. Belediye ekiplerimizce başlatılan bu çalışmalar kapsamında 75. Yıl Sanayi sitesi ve Dolunay caddesi üzerinde boş araziye atılan molozları iş makineleri ve kepçeler yardımı ile toplayıp kamyonlara yükleyerek katı atık depolama merkezine gönderiyoruz. Ekiplerimiz çalışmalarını aksatmadan sürdürüyorlar. Artık bu bölgelere atıkların inşaat atıklarının ve molozların dökülmemesini istiyoruz” dedi.   
Gelişigüzel atılan molozlar Belediye ekipleri tarafından temizlendi

Bahattin ALBAYRAK / DİDİM / (Aydın) AYDIN’ın turizm merkezlerinden olan Didim ilçesinde Belediye ekiplerince gelişigüzel dökülen moloz temizleme çalışmaları yapıldı. 

Didim Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, 75. Yıl Sanayi sitesi ile Dolunay caddesi arasından yer alan boş alanlara atılan ve dökülen molozları temizleme çalışmaları yapılıyor. 

Gelecek nesillere daha temiz bir kent bırakmak amacıyla faaliyetlerini sürdüren Didim Belediyesi ekipleri, kentte boş alanlara dökülen ve bırakılan molozları temizleme çalışmaları başlattılar. Temizleme çalışmaları sürüyor. 

Didim Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, 75. Yıl Sanayi Sitesi ve Dolunay Caddesi üzerinde boş araziye atılan molozlar temizlenme çalışmalarına başlandı. Belediye ekiplerince başlatılan çalışmalar devam ediyor. 

Didim Belediyesi’ne ait iş makineleri ve kepçeler yardımıyla toplanan tonlarca atık moloz kamyonlara yüklenerek katı atık depolama merkezine gönderiliyor. 

Didim ilçesinde Belediye ekiplerince başlatılan moloz temizleme çalışmaları hakkında bilgi veren Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Aydın’ımızın turizm merkezlerinden olan ilçemiz genelinde temizlik ve hijyen konusunda çalışmalarımızı taviz vermeden sürdürüyoruz. 

İlçemizde sağlıksız ve kötü bir görünüme sebep olan molozlarımızı kaldırmak için belediye ekiplerimizce çalışma başlattık. Belediye ekiplerimizce başlatılan bu çalışmalar kapsamında 75. Yıl Sanayi sitesi ve Dolunay caddesi üzerinde boş araziye atılan molozları iş makineleri ve kepçeler yardımı ile toplayıp kamyonlara yükleyerek katı atık depolama merkezine gönderiyoruz. Ekiplerimiz çalışmalarını aksatmadan sürdürüyorlar. Artık bu bölgelere atıkların inşaat atıklarının ve molozların dökülmemesini istiyoruz” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve nazillikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.