Ak Parti Nazilli İlçe Başkanı Abak Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Gündem 09.03.2023 - 17:42, Güncelleme: 09.03.2023 - 17:48
 

Ak Parti Nazilli İlçe Başkanı Abak Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Ak Parti Nazilli İlçe Başkanı Abak Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı
Ak Parti Nazilli İlçe Başkanı Abak Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak, milletvekili aday adaylığını bugün parti binasında düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna duyurdu.   Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin 14 Mayıs’ta yapılacağı kesinleşmesi ve Cumhurbaşkanı adaylarının belli olmasının ardından milletvekili aday adayları da belli olamaya başladı. Bu kapsamda Aydın’da da milletvekili aday adaylıklarını kamuoyuna paylaşmaya başladı. Son olarak AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak, parti binasında düzenlenen basın toplantısıyla partisinden istifa ettiğini ve milletvekili aday adayı olduğunu kamuoyuna duyurdu. Toplantıya Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, ilçe yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve muhtarlar katıldı Başkan Abak yaptığı açıklamada; 2018 Aralık’taki atama ile beraber 2020 8 Mart’taki kongre ile birlikte yaklaşık 4 yılı aşkın senedir Nazilli ilçe başkanı olarak görev yapmaktayım. Dün akşamüstü itibarı ile genel merkez teşkilat başkanlığımızın izin ve bilgi dahilinde 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak genel seçimlerde Aydın milletvekili Aday Adayı olmak üzere bugün itibarı ile istifamı vermiş bulunmaktayım.Çok değerli ekip arkadaşlarım,ilçe yönetim kurulu arkadaşlarım da benimle birlikte istifa etmiş durumdadır.Allah çıktığımız yolda mahçup etmesin.Amacımız öncellikle Nazilli’ye Aydın’a ve ülkemize hizmet etmek.Birlikte çalıştığımız tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.Bu süreçte bir hatam olduysa hepsinden helallik istiyorum,bir hatamız olduysa bizi bu konuda affetsinler.Yolumuz ve davamız bir hala Ak Parti ailesindeyiz.Genel Merkezimiz tarafından da seçilirsek en iyi şekilde Nazilli’mizi ve Aydın’ımızı temsil edeceğiz.Katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum’’diye konuştu .
Ak Parti Nazilli İlçe Başkanı Abak Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Ak Parti Nazilli İlçe Başkanı Abak Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak, milletvekili aday adaylığını bugün parti binasında düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna duyurdu.

 

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin 14 Mayıs’ta yapılacağı kesinleşmesi ve Cumhurbaşkanı adaylarının belli olmasının ardından milletvekili aday adayları da belli olamaya başladı. Bu kapsamda Aydın’da da milletvekili aday adaylıklarını kamuoyuna paylaşmaya başladı. Son olarak AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak, parti binasında düzenlenen basın toplantısıyla partisinden istifa ettiğini ve milletvekili aday adayı olduğunu kamuoyuna duyurdu.

Toplantıya Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, ilçe yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve muhtarlar katıldı

Başkan Abak yaptığı açıklamada;

2018 Aralık’taki atama ile beraber 2020 8 Mart’taki kongre ile birlikte yaklaşık 4 yılı aşkın senedir Nazilli ilçe başkanı olarak görev yapmaktayım. Dün akşamüstü itibarı ile genel merkez teşkilat başkanlığımızın izin ve bilgi dahilinde 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak genel seçimlerde Aydın milletvekili Aday Adayı olmak üzere bugün itibarı ile istifamı vermiş bulunmaktayım.Çok değerli ekip arkadaşlarım,ilçe yönetim kurulu arkadaşlarım da benimle birlikte istifa etmiş durumdadır.Allah çıktığımız yolda mahçup etmesin.Amacımız öncellikle Nazilli’ye Aydın’a ve ülkemize hizmet etmek.Birlikte çalıştığımız tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.Bu süreçte bir hatam olduysa hepsinden helallik istiyorum,bir hatamız olduysa bizi bu konuda affetsinler.Yolumuz ve davamız bir hala Ak Parti ailesindeyiz.Genel Merkezimiz tarafından da seçilirsek en iyi şekilde Nazilli’mizi ve Aydın’ımızı temsil edeceğiz.Katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum’’diye konuştu .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve nazillikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.