Denizbank'tan EYT'lilere müjde

Gündem 24.03.2023 - 12:08, Güncelleme: 24.03.2023 - 12:21
 

Denizbank'tan EYT'lilere müjde

Denizbank'tan EYT'lilere müjde
Denizbank'tan EYT'lilere müjde Denizbank Nazilli Şube Müdürü Hasan Özdemir yaptığı açıklamada; "DenizBank olarak yıllarca çalışmış, üretmiş ve ülkemizin yarınlarının inşasında önemli rol oynayan emeklilerimizin gerek finansal ihtiyaçları gerekse sosyal hayatlarının kalitesinin artırılması konusunda tüm imkanlarımızla çalışıyoruz. Emeklilerimizin bu ülke için yıllarca gösterdiği fedakarlığa ve taşıdığı değere hürmetimiz sonsuz… 2015 yılında SGK ile yapılan anlaşma kapsamında Türkiye’de ilk defa emeklilere promosyon ödenmesi sürecini başlatan ve “Emekliler Deniz’de Mutlu!” mottosu ile Emekli Bankacılığı alanında sektöre yön veren bankamızın şimdi de EYT’lilere özel bir müjdesi var.   Maaşını 3 yıl süre ile Bankamızdan alma sözü veren “EYT’lilerimize 10.000 TL’ye varan Nakit Promosyon” fırsatı sunuyoruz.   Emeklilerimize sunmuş olduğumuz “Ayrıcalıklı Bankacılık Hizmetleri” ile ilgili detaylar ekte yer almakta olup kurumunuz bünyesindeki ETY’li personellerinizi bankamızın alanında uzman ve deneyimli kadrolarımızla tanışmaya NAZİLLİ Şubemize davet ediyoruz"diye konuştu.        
Denizbank'tan EYT'lilere müjde

Denizbank'tan EYT'lilere müjde

Denizbank Nazilli Şube Müdürü Hasan Özdemir yaptığı açıklamada;

"DenizBank olarak yıllarca çalışmış, üretmiş ve ülkemizin yarınlarının inşasında önemli rol oynayan emeklilerimizin gerek finansal ihtiyaçları gerekse sosyal hayatlarının kalitesinin artırılması konusunda tüm imkanlarımızla çalışıyoruz.

Emeklilerimizin bu ülke için yıllarca gösterdiği fedakarlığa ve taşıdığı değere hürmetimiz sonsuz…

2015 yılında SGK ile yapılan anlaşma kapsamında Türkiye’de ilk defa emeklilere promosyon ödenmesi sürecini başlatan ve “Emekliler Deniz’de Mutlu!” mottosu ile Emekli Bankacılığı alanında sektöre yön veren bankamızın şimdi de EYT’lilere özel bir müjdesi var.

 

Maaşını 3 yıl süre ile Bankamızdan alma sözü veren “EYT’lilerimize 10.000 TL’ye varan Nakit Promosyon” fırsatı sunuyoruz.

 

Emeklilerimize sunmuş olduğumuz “Ayrıcalıklı Bankacılık Hizmetleri” ile ilgili detaylar ekte yer almakta olup kurumunuz bünyesindeki ETY’li personellerinizi bankamızın alanında uzman ve deneyimli kadrolarımızla tanışmaya NAZİLLİ Şubemize davet ediyoruz"diye konuştu.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve nazillikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.