Nazilli AK Parti İlçe Teşkilatı Depremzede Aileye Konuk Oldu

Gündem 31.03.2023 - 16:04, Güncelleme: 31.03.2023 - 16:04
 

Nazilli AK Parti İlçe Teşkilatı Depremzede Aileye Konuk Oldu

Nazilli AK Parti İlçe Teşkilatı Depremzede Aileye Konuk Oldu
Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ / (Aydın)  Nazilli AK Parti İlçe Teşkilatı Depremzede Aileye Konuk Oldu Ramazan ayında depremzede aileyi yalnız bırakmadılar.  AK Parti Nazilli Teşkilatı, iftarını Kahramanmaraş merkezli depremlerde evleri yıkıldığı için Adıyaman’dan Nazilli ilçesine gelen Şare ailesinin evlerine ziyarette bulunarak iftarlarını birlikte yaptılar.  Kahramanmaraş merkezli depremlerde Adıyaman’da evleri yıkıldığı için Aydın’ın Nazilli ilçesinde kırsal İsabeyli Mahallesine yerleşen Şare ailesini AK Parti Nazilli ilçe Başkanı Volkan Beyazıt, AK Parti Nazilli Kadın Kolları Başkanı İlker Akbaş ve yönetim kurulu üyeleri, ziyarette bulundular.  4 kişiden oluşan depremzede Davut Şare ailesinin iftar yemeğine de katılan ilçe teşkilatı, yemekten sonra şare ailesinin fertleri ile bol bol sohbet etti.  AK Parti Nazilli ilçe Başkanı Volkan Beyazıt, “Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen depremde canlarımız yandı. Binlerce canımızı deprezede şehidi olarak toprağa verdik. Evleri yıkılan depremzede vatandaşlarımız ülkemizin değişik şehirlerine geldiler. Yaşamlarını sürdürüyorlar. Nazilli’mizde de değişik mahallelerimizde depremzede vatandaşlarımızı misafir ediyoruz. Bu günde Nazilli’ye gelen Davut Şare ailemizin evlerine ramazan ayı nedeni ile iftar sofralarına misafir oldu. Kendileri ile iftar sonrasında sohbet etme imkanımız olduk. Kendilerine her zaman için depremzede vatandaylarımızın yanlarında olduğumuzu bildirdik” dedi.
Nazilli AK Parti İlçe Teşkilatı Depremzede Aileye Konuk Oldu

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ / (Aydın)

 Nazilli AK Parti İlçe Teşkilatı Depremzede Aileye Konuk Oldu

Ramazan ayında depremzede aileyi yalnız bırakmadılar. 

AK Parti Nazilli Teşkilatı, iftarını Kahramanmaraş merkezli depremlerde evleri yıkıldığı için Adıyaman’dan Nazilli ilçesine gelen Şare ailesinin evlerine ziyarette bulunarak iftarlarını birlikte yaptılar. 

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Adıyaman’da evleri yıkıldığı için Aydın’ın Nazilli ilçesinde kırsal İsabeyli Mahallesine yerleşen Şare ailesini AK Parti Nazilli ilçe Başkanı Volkan Beyazıt, AK Parti Nazilli Kadın Kolları Başkanı İlker Akbaş ve yönetim kurulu üyeleri, ziyarette bulundular. 

4 kişiden oluşan depremzede Davut Şare ailesinin iftar yemeğine de katılan ilçe teşkilatı, yemekten sonra şare ailesinin fertleri ile bol bol sohbet etti. 

AK Parti Nazilli ilçe Başkanı Volkan Beyazıt, “Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen depremde canlarımız yandı. Binlerce canımızı deprezede şehidi olarak toprağa verdik. Evleri yıkılan depremzede vatandaşlarımız ülkemizin değişik şehirlerine geldiler. Yaşamlarını sürdürüyorlar. Nazilli’mizde de değişik mahallelerimizde depremzede vatandaşlarımızı misafir ediyoruz. Bu günde Nazilli’ye gelen Davut Şare ailemizin evlerine ramazan ayı nedeni ile iftar sofralarına misafir oldu. Kendileri ile iftar sonrasında sohbet etme imkanımız olduk. Kendilerine her zaman için depremzede vatandaylarımızın yanlarında olduğumuzu bildirdik” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve nazillikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.