Oluklu kertenkele bu kez Bozyurt Mahallesi'nde görüldü

Gündem 23.05.2023 - 13:13, Güncelleme: 23.05.2023 - 13:16
 

Oluklu kertenkele bu kez Bozyurt Mahallesi'nde görüldü

Oluklu kertenkele bu kez Bozyurt Mahallesi'nde görüldü
Oluklu kertenkele bu kez Bozyurt Mahallesi'nde görüldü Nazilli Bozyurt Mahallesi'nde yaşayan vatandaş sabah saatlerinde evinin bahçesine çıktığı esnada davetsiz bir misafirle karşılaştı. Bozyurt Mahallesi'nde yaklaşan yaz mevsimi öncesinde otluk alanlarda ve bahçelerde ortaya çıkmaya başlayan oluklu kertenkeleler vatandaşların ilgi odağı haline geldi. Bozyurt Mahallesi'nde bahçesindeki süs havuzuna giren oluklu kertenkeleyi görüntüleyen Bozyurt Mahallesi sakini, oluklu kertenkelenin bu mevsimde sıkça görülebileceği konusunda uyarıda bulunulmasını istedi.   Baharın gelişi ile beraber kış uykusundan uyanan oluklu kertenkeleler bir bir yuvalarından çıkmaya başladı. Bağ ve bahçelerden insanların yaşam alanlarına kadar giren oluklu kertenkele vatandaşlar arasında yılanla ayırt etmek de hala zorlanılıyor Doğadaki en zararsız canlılardan biri olan oluklu kertenkeleler, Balkanlarda ve Asya'da yaşayan bir sürüngen türü olarak biliniyor.
Oluklu kertenkele bu kez Bozyurt Mahallesi'nde görüldü

Oluklu kertenkele bu kez Bozyurt Mahallesi'nde görüldü

Nazilli Bozyurt Mahallesi'nde yaşayan vatandaş sabah saatlerinde evinin bahçesine çıktığı esnada davetsiz bir misafirle karşılaştı.

Bozyurt Mahallesi'nde yaklaşan yaz mevsimi öncesinde otluk alanlarda ve bahçelerde ortaya çıkmaya başlayan oluklu kertenkeleler vatandaşların ilgi odağı haline geldi. Bozyurt Mahallesi'nde bahçesindeki süs havuzuna giren oluklu kertenkeleyi görüntüleyen Bozyurt Mahallesi sakini, oluklu kertenkelenin bu mevsimde sıkça görülebileceği konusunda uyarıda bulunulmasını istedi.

 

Baharın gelişi ile beraber kış uykusundan uyanan oluklu kertenkeleler bir bir yuvalarından çıkmaya başladı. Bağ ve bahçelerden insanların yaşam alanlarına kadar giren oluklu kertenkele vatandaşlar arasında yılanla ayırt etmek de hala zorlanılıyor Doğadaki en zararsız canlılardan biri olan oluklu kertenkeleler, Balkanlarda ve Asya'da yaşayan bir sürüngen türü olarak biliniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve nazillikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.