Nazilli Kadınları Festivaline yoğun ilgi

Gündem 23.05.2024 - 15:46, Güncelleme: 23.05.2024 - 15:55
 

Nazilli Kadınları Festivaline yoğun ilgi

Nazilli Kadınları Festivaline yoğun ilgi
Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ / (Aydın)   Nazilli Kadınları Festivaline yoğun ilgi  Nazilli'de faaliyet gösteren Nazilli Kadınları grubu, ilçedeki kadınlar için beşinci kez festival düzenledi Kadınlar festivalde buluşarak kendi evlerinde hazırlamış oldukları ürünleri halkla buluşturdular. 50 katılımcı kadın standlarında yiyecek, takı, örgü, süs eşyası gibi el emeği göz nuru ürünlerini Nazilli halkı için satışa sunuldu  Festivalde halk dansları grubu da Zeybek gösterisi ile herkesi büyüledi. Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik de kadınları, festivalde yalnız bırakmayarak zeybek oyunlarına eşlik etti. Nazilli Kadınları Facebook Grubu geleneksel olarak düzenlediği festivalin 5’ncisi Nazilli Belediye Meydanı’nda düzenlendi. Festivalde Nazillili kadınlarının el emeği göz nuru ürünlere ilgi yoğun oldu  Nazilli Kadınları Gurubu üyelerinin kendi evlerinde göz duru ve el emeği harcayarak yaptıkları el emeği göz nuru ürünlerini festival alanında kurdukları standlarda vatandaşların beğenisine sundu. Festivale ilgi yoğun oldu.   Grup yöneticileri olan Saime Karakuyu ve Ayten Külcü’nün girişimleri ve öncülüğünde gerçekleşen 5.nci Nazilli Kadınları festivaline olan ilginin olması Nazilli Kadınları grubu üyelerini de oldukça sevindirdi.    Grup yöneticilerinden Saime Karakuyu, “5 yıldır geleneksel olarak festival yapıyoruz. Bu geleneği her şartta sürdürmeye devam edeceğiz. Her zaman söylüyoruz, Nazilli kadınları, kadınlarımızın yanında. Kadınlarımız için sosyal proje olarak görüyoruz. Nazilli kadınları, Nazilli’nin gururu oldu artık. Bize çok inanıyorlar, güveniyorlar, bu bizim için çok çok önemli. Nazilli’de kadınların gönlünde yer ettiğimizi düşünüyoruz. Bundan dolayı da çok mutluyuz, bu bizim için en büyük gurur. Bu güzel günde basın mensuplarına da özellikle bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.
Nazilli Kadınları Festivaline yoğun ilgi

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ / (Aydın)

 

Nazilli Kadınları Festivaline yoğun ilgi 

Nazilli'de faaliyet gösteren Nazilli Kadınları grubu, ilçedeki kadınlar için beşinci kez festival düzenledi

Kadınlar festivalde buluşarak kendi evlerinde hazırlamış oldukları ürünleri halkla buluşturdular.

50 katılımcı kadın standlarında yiyecek, takı, örgü, süs eşyası gibi el emeği göz nuru ürünlerini Nazilli halkı için satışa sunuldu 

Festivalde halk dansları grubu da Zeybek gösterisi ile herkesi büyüledi. Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik de kadınları, festivalde yalnız bırakmayarak zeybek oyunlarına eşlik etti.

Nazilli Kadınları Facebook Grubu geleneksel olarak düzenlediği festivalin 5’ncisi Nazilli Belediye Meydanı’nda düzenlendi. Festivalde Nazillili kadınlarının el emeği göz nuru ürünlere ilgi yoğun oldu 

Nazilli Kadınları Gurubu üyelerinin kendi evlerinde göz duru ve el emeği harcayarak yaptıkları el emeği göz nuru ürünlerini festival alanında kurdukları standlarda vatandaşların beğenisine sundu. Festivale ilgi yoğun oldu.

 

Grup yöneticileri olan Saime Karakuyu ve Ayten Külcü’nün girişimleri ve öncülüğünde gerçekleşen 5.nci Nazilli Kadınları festivaline olan ilginin olması Nazilli Kadınları grubu üyelerini de oldukça sevindirdi. 

 

Grup yöneticilerinden Saime Karakuyu, “5 yıldır geleneksel olarak festival yapıyoruz. Bu geleneği her şartta sürdürmeye devam edeceğiz. Her zaman söylüyoruz, Nazilli kadınları, kadınlarımızın yanında. Kadınlarımız için sosyal proje olarak görüyoruz. Nazilli kadınları, Nazilli’nin gururu oldu artık. Bize çok inanıyorlar, güveniyorlar, bu bizim için çok çok önemli. Nazilli’de kadınların gönlünde yer ettiğimizi düşünüyoruz. Bundan dolayı da çok mutluyuz, bu bizim için en büyük gurur. Bu güzel günde basın mensuplarına da özellikle bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve nazillikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.