Karacasu Şehidini 7. yılında mezarının başında andı

Gündem 06.07.2024 - 19:36, Güncelleme: 06.07.2024 - 19:41
 

Karacasu Şehidini 7. yılında mezarının başında andı

Karacasu Şehidini 7. yılında mezarının başında andı
Bahattin ALBAYRAK / KARACASU /Aydın   AYDIN’ın Karacasu ilçesinde Şehit Uzman Jandarma 4. Kademeli Çavuş Emrah Ceylan, şehadetinin 7. yılında mezarının başında düzenlenen tören ile anıldı.  Uzman Jandarma 4. Kademeli Çavuş Emrah Ceylan, ailesi ve protokolün katıldığı törende kabri başında anıldı. Esençay Mahalle Mezarlığında bulunan şehitlikte düzenlenen törene şehidin ailesi ile birlikte Kaymakam Mehmet Gündoğdu, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Büyükgümüş, Protokol Üyeleri ve Şehidin ailesi ve yakınları katıldılar. düzenlenen törende ilçe Kaymakamı Mehmet Gündoğdu ve tüm protokol üyeleri ve ailesi tarafından şehidin mezarına karanfil bıraktılar.  Daha sonra şehit Uzm. J. IV. Kad. Çvş. Emrah Ceylan Mezarı Başında kabri başında Kuranı Kerim ve dualar okundu. Törende Şehit Ceylan dualarla anıldı.   - Şehit Emrah Ceylan kimdir ?   Van-Hakkari karayolunda mayın EYP araması esnasında terör örgütü mensuplarının saldırısında yaralanan Uzman Jandarma 4. Kademeli Çavuş Emrah Ceylan, 6 Temmuz 2017’de gece saat 01.35 sıralarında tedavi gördüğü Van 100. Yıl Üniversitesi Hastanesinde şehit oldu. Evli ve bir çocuk babası Şehit Uzman Çavuş Emrah Ceylan’ın naaşı, Van’da düzenlenen askeri törenin ardından askeri uçakla Denizli-Çardak Havaalanı'na getirilmişti. Karayolu ile getirildiği Esençay Mahallesindeki baba ocağında helallik alınmasının ardından ilçe merkezinde çevre il ve ilçelerden gelenler tarafından yoğun kalabalıkla cenaze namazı kılınan Ceylan, ardından Esençay Mahallesi mezarlığında toprağa verilmişti.  
Karacasu Şehidini 7. yılında mezarının başında andı

Bahattin ALBAYRAK / KARACASU /Aydın

 

AYDIN’ın Karacasu ilçesinde Şehit Uzman Jandarma 4. Kademeli Çavuş Emrah Ceylan, şehadetinin 7. yılında mezarının başında düzenlenen tören ile anıldı. 

Uzman Jandarma 4. Kademeli Çavuş Emrah Ceylan, ailesi ve protokolün katıldığı törende kabri başında anıldı.

Esençay Mahalle Mezarlığında bulunan şehitlikte düzenlenen törene şehidin ailesi ile birlikte Kaymakam Mehmet Gündoğdu, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Büyükgümüş, Protokol Üyeleri ve Şehidin ailesi ve yakınları katıldılar. düzenlenen törende ilçe Kaymakamı Mehmet Gündoğdu ve tüm protokol üyeleri ve ailesi tarafından şehidin mezarına karanfil bıraktılar. 

Daha sonra şehit Uzm. J. IV. Kad. Çvş. Emrah Ceylan Mezarı Başında kabri başında Kuranı Kerim ve dualar okundu. Törende Şehit Ceylan dualarla anıldı.

 

- Şehit Emrah Ceylan kimdir ?

 

Van-Hakkari karayolunda mayın EYP araması esnasında terör örgütü mensuplarının saldırısında yaralanan Uzman Jandarma 4. Kademeli Çavuş Emrah Ceylan, 6 Temmuz 2017’de gece saat 01.35 sıralarında tedavi gördüğü Van 100. Yıl Üniversitesi Hastanesinde şehit oldu. Evli ve bir çocuk babası Şehit Uzman Çavuş Emrah Ceylan’ın naaşı, Van’da düzenlenen askeri törenin ardından askeri uçakla Denizli-Çardak Havaalanı'na getirilmişti. Karayolu ile getirildiği Esençay Mahallesindeki baba ocağında helallik alınmasının ardından ilçe merkezinde çevre il ve ilçelerden gelenler tarafından yoğun kalabalıkla cenaze namazı kılınan Ceylan, ardından Esençay Mahallesi mezarlığında toprağa verilmişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve nazillikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.