Nazilli Kahvederesi Mahallesine istinat duvarı

Gündem 28.02.2023 - 19:05, Güncelleme: 28.02.2023 - 19:10
 

Nazilli Kahvederesi Mahallesine istinat duvarı

Nazilli Kahvederesi Mahallesine istinat duvarı
Nazilli Kahvederesi Mahallesine istinat duvarı   Nazilli Belediyesi, Kahvederesi Mahallesi istinat duvarı çalışması yaptı   Nazilli Belediyesi ekipleri ilçenin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin son durağı Kahvederesi Mahallesi oldu   Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; Kahvederesi Mahallesi’nde  istinat duvarı ile güçlendirme çalışması yaptı    Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, mahalleye giderek çalışmaları yerinde inceledi.   Başkan Özcan konuya ilişkin yaptığı açıklamada; "Kahvederesi mahallemizde yapılan istinat duvarı ve yol açma çalışmalarımızı yerinde muhtarlarımız ile birlikte inceledik. Çalışma arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum"şeklinde konuştu.
Nazilli Kahvederesi Mahallesine istinat duvarı

Nazilli Kahvederesi Mahallesine istinat duvarı

 

Nazilli Belediyesi, Kahvederesi Mahallesi istinat duvarı çalışması yaptı

 

Nazilli Belediyesi ekipleri ilçenin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin son durağı Kahvederesi Mahallesi oldu

 

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; Kahvederesi Mahallesi’nde  istinat duvarı ile güçlendirme çalışması yaptı 

 

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, mahalleye giderek çalışmaları yerinde inceledi.

 

Başkan Özcan konuya ilişkin yaptığı açıklamada; "Kahvederesi mahallemizde yapılan istinat duvarı ve yol açma çalışmalarımızı yerinde muhtarlarımız ile birlikte inceledik. Çalışma arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum"şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve nazillikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.