Nazilli polisi uyuşturucuya geçit vermiyor

Gündem 05.03.2024 - 10:48, Güncelleme: 05.03.2024 - 10:52
 

Nazilli polisi uyuşturucuya geçit vermiyor

Nazilli polisi uyuşturucuya geçit vermiyor
Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ / (Aydın) Nazilli polisi uyuşturucuya geçit vermiyor   Nazilli'de Narkotik polisleri uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyorlar Nazilli Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonda bir zehir taciri yakalandı. Otomobilinde ve evinde Eroin maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan zehir taciri şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Ceza evine gönderildi..     Nazilli narkotik suçlarla mücadele Büro Amirliği ekiplerinin Zehir tacirleri ile mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Ekipler Dün gece saatlerinde filim sahnelerini aratmayan bir operasyona daha imza attı. Uyuşturucu madde ticareti yaparak gençleri zehirleyen D.N. (19) (Doğuş Namlı) isimli şahsı takibe alan ekipler gece yarısı D.N. (19) (Doğuş Namlı) isimli zehri taciri kovalamaca sonucu kullandığı araç ile kıskıvrak yakaladı. Zehri tacirinin Yeşil Mahallede bulunan evinde ve otomobilinde yapılan adli aramada satışa hazır hale getirilmiş ve parçalara ayrılmis 60 gram Eroin uyuşturucu madde, Uyuşturucu Madde Ticaretinde Kullanılan hassas Terazi ve Uyuşturucu Madde Ticareti Geliri olduğu tespit edilen 3.000 TL. para ele geçirildi. Polis ekiplerince gözaltına alınan zehir taciri emniyetteki sorgulama işlemlerinin ardından bu gün akşam saatlerinde Nazilli Adliyesine sevk edildi. D.N. (19) isimli şahıs Çıkarıldığı Mahkemece uyuşturucu madde ticareti suçundan tutuklanarak Nazilli A Tipi Kapalı Ceza ve Tutuk evine gönderildi.   
Nazilli polisi uyuşturucuya geçit vermiyor

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ / (Aydın)

Nazilli polisi uyuşturucuya geçit vermiyor 

 Nazilli'de Narkotik polisleri uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyorlar

Nazilli Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonda bir zehir taciri yakalandı. Otomobilinde ve evinde Eroin maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan zehir taciri şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Ceza evine gönderildi..  

 

Nazilli narkotik suçlarla mücadele Büro Amirliği ekiplerinin Zehir tacirleri ile mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Ekipler Dün gece saatlerinde filim sahnelerini aratmayan bir operasyona daha imza attı. Uyuşturucu madde ticareti yaparak gençleri zehirleyen D.N. (19) (Doğuş Namlı) isimli şahsı takibe alan ekipler gece yarısı D.N. (19) (Doğuş Namlı) isimli zehri taciri kovalamaca sonucu kullandığı araç ile kıskıvrak yakaladı.

Zehri tacirinin Yeşil Mahallede bulunan evinde ve otomobilinde yapılan adli aramada satışa hazır hale getirilmiş ve parçalara ayrılmis 60 gram Eroin uyuşturucu madde, Uyuşturucu Madde Ticaretinde Kullanılan hassas Terazi ve Uyuşturucu Madde Ticareti Geliri olduğu tespit edilen 3.000 TL. para ele geçirildi.

Polis ekiplerince gözaltına alınan zehir taciri emniyetteki sorgulama işlemlerinin ardından bu gün akşam saatlerinde Nazilli Adliyesine sevk edildi. D.N. (19) isimli şahıs Çıkarıldığı Mahkemece uyuşturucu madde ticareti suçundan tutuklanarak Nazilli A Tipi Kapalı Ceza ve Tutuk evine gönderildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve nazillikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.